top of page
listen
downloads

Kevin de Gier a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf meemaakt.

Vanaf jongs af aan droomde Kevin van een voetbalcarrière en speelde hij in zijn kindertijd al op hoog professioneel niveau bij Excelsior Rotterdam.

 

Vanaf zijn 16e levensjaar begon hij zich af te zetten van dit droompad en begaf hij zich vaker op straat om grenzen op te zoeken. Daar leerde hij een andere kant van zichzelf kennen die hem in de problemen bracht, maar ook energie en inspiratie gaf. In tegenstelling tot het bekende verhaal van een ‘artiest die ontdekt wordt’, liet Kevin niet lang op zich wachten en zorgde hij zelf voor zijn eigen ontdekking.

In een lokaal buurthuis in Rotterdam creëerde hij zelf een kans door dit toe te eigenen. Hij vroeg om een kans om zijn raps te laten horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines. diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is history.

Record company:
bottom of page